Kesäloma alkaa vedellä viimeisiään. Viikko lomaa jäljellä ja vielä olisi tehtävää vaikka minkälaista. Tosin pihaa eivät suunnitelmat kovastikaan koske, sillä elämässä on välillä kaikkea muutakin. Esimerkiksi sellaista, että ainoa sisareni sai pikkuisen pojan. Ja minä olen siis täti! Voi miten suloinen tuo vauva onkaan. Olimme häntä ihastelemassa monta päivää. Tosin siellä tuli vähän koti- ja pihahommia tehtyä, kun sisareni ei kipsin kanssa pysty. Hänelle sattui tapaturma juhannusviikolla ja jalka murtui. Tädillä on siis vielä velvollisuuksia ennen työnalkua.

Pihassa pitäisi leikata hunajakukat pois rujottamasta. Ne kukkivat tosi kauniisti, mutta ovat vähemmän kauniita nyt ylipitkinä ja kukattomina. Tosin ehkä pitää kuitenkin ensi vuotta varten ottaa siemeniä talteen. Sipuli kasvoivat tänä vuonna hyvin. Ihan hyvä sato on tulossa. Kesäkurpitsa ei ole oikein jostain syystä viihtynyt, mutta ei se mitään.

Mustikassakaan en ole vielä käynyt. Ehkäpä pitäisi vielä metsään ehtiä. Tosin mies on käynyt kaksi kertaa marjassa, joten on meillä vähän talvenvaraa.