Ja toi laatikollisen sipuleita Korpikankaalta. Teimme naapurin rouvien kanssa kimppatilauksen. Oma satsini ei ollut järin suuri tällä kertaa.  
Tilasin kuitenkin Peach Blossom tulppaaneja ensi kevään ovenpielen ruukkuistutukseen. Lisäksi narsissi uutuudeksi pihaan valitsin Brodway Star lajikkeen.  Lisäksi tilasin vähän kerrottuja helmililjoja ja  sarjatähdikkejä. Jokohan istuttaisi viikonloppuna vai vieläkö malttaisi mielensä.

179272.jpg

Kuvassa on keväällä Korpikankaalta tilaamanisiemenistä kasvattamani samettikukka 'Ragged Reggie'. Ne tuntuvat olevan vasta nyt parhaimmillaan. Syyskuussa!

Multaa pitäsi lähteä haalimaan jostain. Aion yhdistää kaksi pensas "juttua" yhdeksi ja lisätä  tämän pensasryhmän eteen perennapenkin. Nyt tarvitsisin multaa vähän enemmän kuin vain muutaman säkillisen. Pitäsi saada mies innostumaan asiasta ja laittaa peräkärryn kanssa hakemaan sitä. Mutta siinä se onkin temppu - kaikki muu kiinnostaa häntä tällä hetkellä paljon enemmän. Huh! Mutta jospa tämä tästä. Minulla olisi vain innostusta tehdä tämä muutos juuri nyt.