Juu, sadetta on nyt viime päivinä piisanut ihan kiitettävästi joka päivälle. Ainakaan toistaikseksi sitä ei ole tullut vielä liikaa, sillä kasvikukkamaankin oli yllättävän kuiva. Luulisi kyllä, että keväällä kosteutta on ihan riittävästi, mutta nähtävästi näin ei ole. Pohjavedetkin taitaa olla aika vähissä täällä ja vesistöjen pinnat - ainakin toukokuun alussa - olivat  yllätävänkin alhaalla.

Pihalla en ole tehnyt viime päivinä oikein mitään. Vaikka olisihan tuolla voinut jotain sateiden välissä tehdä. Eilenkin, kun illaksi sitten kirkastui, meni aika siihen, että vein vanhemman tyttären ratsastuskurssille. Se on ollut hänen haaveesa jo pitkään, ja nyt hän on onnensa kukkuloilla. Vähän kävin illalla kurssin loputtua katsomassa omenapuiden nuppuja ja ihailemassa lemmikkien, kultatyräkkien ja sammaleimun kukintaa.

92931.jpg

Kuvassa on sammalleimu 'Candy Stripes'. (Tietääkö joku voiko tuo kuvien epätarkkuus johtua siitä, että vuodatus skaalaa kuvia, vai mistä se johtuu, koska alkuperäinen kuva on ihan tarkka)
Kesäkukkiaakaan en ole vielä istutellut, vaikka kaipa se alkaisi jo aika olla. Täytyy tässä tormistautua sen suhteen ja jospa tuo taas selkenisi illaksi, niin tyttären ratsastuskurssin jälkeen ennättäisi vielä jotain tehdäkin. Ehkä.