Ensi kertaa minulla tilaus takkuilee Korpikankaan kanssa. Siemenluettelossa oli kivoja uudenlaisia samettikukkia, mutta nettitilauslomakkeessa ei lajiketta löytynyt oikeanlaisena. No, kirjoitin asiasta huomautuksiin, ja kas se meni ihan oikein muuten, mutta siemenpusseja tuli kaksi.
Sitten halusin sieltä nettikuvastosta tuoksuherneitä, joita ei mielestäni löydy kuvastosta. On muuten vähän muutenkin epävarma koko juttu nyt ajateltuna. Tuossahan lukee tuoksuherne - viininpun, mutta kuva on aika pastellisista kukista. Enpä huomannut tuota tilatessani. Luotapa nyt sitten nettisivuihin! Tein kuvakaappauksen heidän sivuiltaan (kuvaa pienennetty--> suttuisuus).
44549.jpg

Ja mitä minä saan kahteen kertaan. Näitä tässä suttuisessa skannatussa kuvassa.
44550.jpg
 
Ei ihan sitä mitä halusin. Vähän harmittaa! Ei oikein istu minun suunittelemaani istutukseen. Värimaailma heittää aika paljon. Sain kyllä hyvityksenä pussillisen Mirrinminttua.
Mitähän tekis? Kävisiköhän vaan hakemassa marketin hyllystä haluamani värisiä tuoksuherneitä ja tekisi yhden istutuksen lisää noilla tumman ruskean punaisilla tuoksuherneillä. Vai lähettäsinkö siemenpussin vielä takasin toivoen oikaisua.