Näytänpä nyt muutaman kuvan kuinka kävi meidän pihassa. Talven tuhoja siis.
Nurmikko on osittain tämän näköinen.

614219.jpg

Jääpolte. Koskahan tämä on korjautunut? Miten te korjaatte jääpoltteen jäljet?

Viime keväänä hankkimistani kolmesta patjarikosta vai yksi selvisi talvesta hengissä ja sekin on tämän näköinen.

614214.jpg

Kaksi laukkaneilikkaa kuuluvat myös talven menetyksiin. Syksyllä äidin pihasta siirretty punainen esikko ei myöskään selviytynyt.  Kevätsäät tappoivat sen, sillä se näytti nousevan ensimmäisen lämpimän jakson aikana ihan hyvin, mutta nyt se on kuivunut kokonaan.  Muita tuhoja en ainakaan vielä ole havainnut.

Ilojakin pihassa on. Pienet tupposet äidin pihasta siirretyistä kevätesikosta ja sinisestä esikosta kukkivat juuri nyt.  Narsissit (Carlton, Rip van Winkle, Broadway Star ja Tahiti), kultatyräkit, kevätkaihonkukat kukkivat myös ja kesäpikkusydämet aloittelevat kukintaa. Samoin kuin ruukkuun istuttamani Peach Blossom tulppaanit. Ihanaa!

614211.jpg

Mitään suurempia perennahankintoja en ole tehnyt (ainakaan vielä ;p ), mutta keväällä tilatut siemen ovat kohtuullisesti itäneet, joten uusia perennoja  pääsen mahdollisesti istuttelemaan syksyllä. Joten jotain mylläyksiä kesän tai syksyn aikana täytyy tehdä.  Kesän aikana huomiota vaatii myös talon eteläpääty. Siellä minun täytyy saada aikaan jotain parannusta.