Toukokuu meni niin, että hurahti. Mitään en oikein ennättänyt tehdä kun olin työviikot eteläisessä osassa Suomea (lue Helsingissä). Viimeisellä viikolla siellä sain kyllä käytyä Roihuvuoressa Japanilaistyylisessä puutarhassa, joka oli kyllä ihana.

1609649.jpg

Levollisuutta ja seesteisyyttä!

1609647.jpg

Olisin halunnut käydä myös Haagassa Alppiruusu puistossa, mutta siihen ei enää aika riittänyt. Nyt ollaan taas sitten kotona ihan  rauhassa eikä tarvitse matkustaa minnekään. Tuossa kevät viikkojen aikana kävi kyllä selväksi miten pitkä maa Suomi on. Kun Helsingissä oli jo täysi koivun lehti, niin täällä Pohjois-Karjalassa oli vasta silmuja. Siellä kukkivat lähtiessäni perjantaina omenapuut ja sireenit, täällä ei vielä kummatkaan. Oman pihan omenapuissa on tosin nuppuja, mutta kukintaan on vielä silti aikaa. Tuolla japanilaistyylisessä puutarhassa kukkivat myös kielot ja ahomansikat.

1609645.jpg

En ole kielopaikkoja täällä vielä käynyt katsastamassa, mutta veikkaanpa, että niidenkään loistosta ja tuoksusta ei vielä saada nauttia täällä. Mutta kai se on niin, että hiljaa hyvä tulee ja joutuu se kesä tännekin. Ainakin pääskyset ovat tulleet!