Heti vähän lisäyksiä loppuun

901865.jpg

Tarkoitukseni oli täällä viikolla istuttaa sipuleita ensi kevään iloksi, mutta maanantai meni multa yms. ostoksilla ja sitten illalla alkoi olo pahentua. Tiistaina oli jo petipotilaana, ja vielä tänäänkin on heikko olo ja NENÄ VUOTAA. Taitaapa sipulien istutukset ja muut pihatyöt tältä viikolta jäädä myöhäisempään ajankohtaa. Harmittaa. Kesäkukatkin alkaa olla tosi ränsistyneitä.

Mutta sitten toisenlaiseen juttuun. Pihapolun Annu haastoi minut mukaan vaatemeemiin, joten tässäpä on.

Tehtävänanto:
Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

No, olen tällä kertaa punaisissa. Ylläni on puna-beige raidallinen pitkähihainen paita, punaiset kulahtaneet collegehousut, punaiset sniikkerit ja lämmikkeenä punainen fleecetakki (jonka taskut on täynnä nenäliinoja).

Minä puolestani haastan Kuusirannan emännän, Anskun pihaltaan, Tuijan Varpaat mullassa -blogista ja Laurier Rosen. Tarttukaa haasteeseen, jos huvittaa.

En päässytkään jättämään komenttia Tuijan blogiin. Siellä pitäsi kirajutua googleen tai olla bloggerin käyttäjä, mutta on noita kirjautumispaikkoja jo ihan tarpeeksi. On salasanaa sinne ja tänne, joten jääköön nyt tuo kirjautumispaikka väliin. Tiedoksi vaan muillekin puutarhablogeille, joilla on esteitä kommentoinnin tiellä - saattaa jäädä kommenteja saamatta.