Kylmät ilmat sitten jatkuu ja sadetta ei vaan kuulu. Se vähäinen sade joka on tullut, tuli tiistaina rakeina. Tämä aamuna oli miehen mukaan pakkasta -5 astetta.  Vuohenjuuren nuput paletuivat. Siis tänäkään vuonna ei vuohenjuuret kuki. Mitenhän kävi omenapuun nupuille? Mitään erikoista ei näy - ainakaan vielä. Osa narsisseistakin taisi vähän kärsiä, kun ovat nuupahtaneet. Idänsinililjatkin ovat vähän vaisuja. Tai tietenkin voihan se olla kuivuuskin, joka saa nuo nuokkumaan.

84731.jpg

Nämä 'Tahiti' narsissit ovat kyllä kestäneet hyvin, mutta ne ovatkin vähän suojaisessa paikassa.
Ulkona olo ei kyllä nyt innosta, vaikka etupiha kaipaa vähän koupsutusta. Pitäsi kitkeä muutama väärässä paikassa oleva ruohotupsu, ja näyttää siellä muutama rönsyleinikin taimikin olevan hanhikeiden juurella. Tyttäreni muuten sanoi, että hanhikit pitäisi poistaa kun ovat niin rumia nyt. Tottahann se on. Ne ovat rumia keväällä, kun ovat niin pitkään lehdettömiä, mutta ne ovat nättejä syksyllä kukkiessaan.
Kevätkaihonkukka leviää nyt kiitettävästi. Minä pidän sen pienstä kukasta. Toisaalta toisessa penkissä pitäisi vähän vissiin rajoittaa jotain vuokkoa, se leviää hurjasti. Täytyy kai nostaa se ylös ja rajata juurimatolla.
Kylmät ilmat kyllä saavat minut pysymään kyllä hyvin sisällä ja tietokoneen ääressä. Olenpa saanut muutaman rästihomman hyvin tehtyä. Olisi noita opintoja vielä hiukkasen jäljellä, eikä mieli tekisi ulos jos sää jatkuu tällaisena, mutta silti.
Saisi jo tulla lämmintä eikä sadekaan olisi pahitteeksi.